Kdo smo

Storitev rezervacijskega sistema bukiraj.si zagotavlja 
IT Melona, spletna agencija d.o.o.
Lackova cesta 78a
2000 Maribor

Kontaktirate nas lahko na info@it-melona.si

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

V sistemu bukiraj.si hranimo naslednje vaše podatke:

  • ime
  • priimek
  • e-naslov
  • telefonska številka

Ti podatki so vitalnega pomena za opravljanje rezervacij. Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna, zato skrbimo za visoko stopnjo varnosti. Redno posodabljamo naš sistem, uporabljamo zahtevna gesla, vsi podatki pa so zaščiteni še z SSL certifikatom. Zagotavljamo vam, da vaših podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi.

Piškotki

Za delovanje rezervacijskega sistema potrebujemo tehnologijo, ki si v posameznih korakih zapomni vašo izbiro storitev, izvajalca in termina. Za ta namen se ob vašem obisku ustvari majhna datoteka – piškotek, ki si zapomni vašo izbiro. Ta piškotek je nujen za normalno delovanje strani.

Analitika

Za zagotavljanje čim boljše uporabniške izkušnje imamo nameščeno orodje Google Analytics, da lahko beležimo obiske in obnašanje obiskovalcev na spletnih straneh. Google Analytics prav tako uporablja tehnologijo piškotkov, da lahko spremlja dogajanje na spletni strani.

S kom delimo vaše podatke

Vaše podatke skrbno hranimo na strežniku, ki je v lasti podjetja DHH.si d.o.o. Z njimi imamo sklenjeno pogodbo, katere vsebina je opredeljena na https://www.domovanje.com/izjava-o-varnosti/.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Ko se registrirate (z oddajo prve rezervacije) na spletni strani bukiraj.si, se vaši podatki shranijo za nedoločen čas oz. do vašega preklica. Do vaših podatkov lahko dostopate le vi in administrator spletne strani. Te podatke lahko po potrebi spreminjate (npr. telefonsko številko in e-naslov). 

Kakšne pravice imate v zvezi z vašimi podatki

Kadarkoli lahko zahtevate vpogled v vaše osebne podatke. Lahko zahtevate tudi izbris vseh vaših podatkov. 

Komu pošiljamo vaše podatke

Podatke o registriranih uporabnikih ima na vpogled le ponudnik storitve, za katero opravljate rezervacijo.